Köpvillkor

AartWolf Handelsbolag 2021

Beställning
En lagd order hos oss på AartWolf innebär att du läst, förstått och accepterat våra köpvillkor.
För att ingå i ett avtal med oss på AartWolf samt lägga en beställning måste du vara 18 år fyllda.

Färg & Material
För att vi ska kunna leverera bilder med ett förstklassigt resultat använder vi oss av en fotoskrivare av högsta kvalité. Våra papper håller en hög standard och vi använder oss utav både matt och glansig finish beroende på vad som bäst lämpar sig för varje enskild beställning, eller vad kunden personligen önskar.

Observera att färger kan skilja sig mellan olika skärmar och i tryckt format och därmed kan ditt motiv se annorlunda ut i verkligheten än på din skärm. 

Våra standardstorlekar på våra posters är A4, A3 och A2, men kan självklart även erbjuda fler storlekar vid behov. Om vi inte kan erbjuda en önskad storlek, erbjuder vi dig istället att köpa en digital högupplöst fil för att trycka hos en tredje part.

Alla motiv säljs UTAN ram.

Priser
Alla priser på denna webbplats är angivna i SEK och inkluderar 25% moms om inget annat är angivet. Undantag gäller vid köp av barnböcker som har 6% som momssats.

Betalning
Vid personliga beställningar över 1000 kr tar vi en handpenning på 20% av priset innan arbetet påbörjas.  Resterande betalning sker efter att du godkänt bilden. För personliga beställningar under 1000 kr sker en fullständig betalning efter att du godkänt bilden. När vi mottagit din fullständiga betalning skickar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar. Vid icke personliga beställningar medföljer en faktura tillsammans med din beställning. Fakturan har betalningsvillkor på 15 dagar till privatpersoner och 30 dagar till företag.

Betalsätt:

    • Direktbetalning via internetbank

    • Swish

    • Faktura

Frakt & Leverans
Hos oss erbjuder vi två olika fraktalternativ:

Spårbart: 69 kr (läggs till på din beställning)
Icke spårbart: Gratis

Leveranstiden från att vi skickar din beställning är normalt ca 1-3 arbetsdagar.
Vid önskemål om leverans till andra länder inom EU kontakta oss.

Alla våra posters skickas i ett hårt papprör för att inte riskera att bli vikt eller skadat under transporten.
Vi använder oss utan fraktbolaget PostNord och vid val av spårbar frakt spårar du enkelt ditt paket via PostNords app. Mindre paket levereras till din brevlåda, medan större paket skickas till ditt närmaste ombud.

Arbetsprocess
Alla våra arbeten är unika. Därav kan det vara svårt att ange en exakt produktionstid. Ett beställning kan ta allt mellan ca 2-10 veckor beroende på hur avancerad beställningen är, hur lång eventuell kö är samt hur snabbt vår kommunikation mellan varandra sker.

Är det bråttom? Om en leverans måste bli klar inom kort tid är detta självklart möjligt. Vi tar då ut en extra kostnad på 500 kr för expressleverans och din beställning prioriteras högst på listan.

Såhär går arbetsprocessen till vid beställning av:

– Personlig beställning för över 1000 kr:

1. Du skickar information till oss om vad du önskar beställa.
2. Vi återkopplar till dig med eventuella följdfrågor och sammanställer din order.
3. Vi skickar en orderbekräftelse, eventuell betalningsinformation för handpenning samt information om eventuell kötid och annat viktigt som rör din beställning.
4. Kund betalar handpenning.
5. Arbetet påbörjas.
6. 1a utkast visas upp. Möjlighet till feedback.
7. 2a utkast visas upp. Möjlighet till feedback.
8. Färdig bild. Sista korrigering görs.
9. Kund godkänner bild.
10. Resterande betalning genomförd.
11. Beställning skickas.

Samma process gäller för personliga beställningar under 1000 kr, förutom att ingen handpenning betalas i förskott. Det fullständiga beloppet betalas efter ditt godkännande av bilden, före beställningen skickas till dig.

– Icke personlig beställning:

1. Du skickar information till oss om vad du önskar beställa.
2. Om vi inte har några följdfrågor skickar vi en orderbekräftelse direkt.
3. Varan skickas från oss till dig.
4. Du betalar bekvämt hemma efter att du mottagit din vara.

Ångerrätt
I enlighet med e-handelslagen och lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som konsument rätt till en ångerrätt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning.

Vid retur är det viktigt att du kontaktar oss innan du skickar försändelsen till oss. Du kontaktar oss på info@aartwolf.se och meddelar att du ångrat ditt köp, därefter hjälper vi dig vidare men hur returen ska gå till. Produkten skall returneras i oanvänt skick i originalförpackning. Observera att det är du som konsument som står för returkostnaden, vilket inte återbetalas, samt att produkten kommer fram till oss i gott skick. Fraktskadade produkter kommer ej att återbetalas.

Återbetalning: Vi skickar en återbetalning till dig inom 30 dagar från att vi mottagit din retur.  Vi återbetalar inte fraktkostnaden för retur utan endast kostnaden för din beställning.

Ångerrätten gäller inte: Observera att ångerrätten inte gäller personliga beställningar och motiv. Däremot tillåter vi dig som konsument att avbryta din personliga beställning, dock med en eventuell förlorad handpenning då vi inte betalar tillbaka handpenning. Om vi har påbörjat beställningen kommer vi att fakturera dig för den arbetstid som vi lagt ner enligt följande:

Påbörjat porträtt: 25% av priset kommer debiteras.

50% klart: 50% av priset kommer debiteras.

Över 50% klart: 75% av priset kommer debiteras.

Om beställningen kan räknas som färdig och endast inväntar ett godkännande från kund kommer 100% av priset att debiteras oavsett om du väljer att vi skickar varan till dig eller inte då arbetet redan är utfört. Vi förbehåller oss rätten att besluta om arbetet uppnått den punkt att det kan räknas som färdigt.

Reklamation

Om din beställning kommer fram och är skadad eller defekt eller innehåller exempelvis stavfel från vår sida ska du genast kontakta oss på info@aartwolf.se för att få hjälp att reklamera din beställning. Vid skada som uppstått på grund av hantering vid frakt, är det PostNord du ska vända dig till.

Observera att vi inte tar emot en reklamation för att eventuell färg inte överensstämmer med den digitala bilden i och med att vi aldrig kan veta hur din skärm är färgkalibrerad. Även stavfel och dylikt som du själv står för reklameras inte. Var därför noga med att dubbelkolla den information du skickar till oss.

Vi står för returkostnaden vid alla godkända reklamationer. Efter att vi mottagit din reklamerade produkt skickar vi en ny felfri vara åter till dig. Utan extra kostnad.

Ej uthämtade paket

Varor och beställningar som inte hämtas ut returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig de kostnader som tillkommer gällande returfrakt och expeditionsavgift, samt en hanteringsavgift som för närvarande ligger på 150 kr.

Personuppgifter och dataskyddslagen

Vid en beställning godkänner du att vi på AartWolf sparar och använder dina person/kontaktuppgifter för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig som konsument. Detta innebär att den information som du lämnar till oss kommer lämnas vidare till aktuell logistikpartner för att kunna genomföra en leverans till dig. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till något annat än det som behövs för att genomföra till beställning.

Ingen obehörig har tillgång till våra uppgifter om våra konsumenter och vi lämnar varken ut personuppgifter eller e-postadresser till andra företag. Vi säljer eller överlåter ej dina personuppgifter. Du kan när som helst be oss om den information vi har om dig. Du kan även begära att dina uppgifter tas bort eller att vi gör en rättelse av felaktiga uppgifter. Kontakta oss på: info@aartwolf.se

Upphovsrätt
Alla bilder, illustrationer och motiv på denna webbplats är framtagna av AartWolf HB om inget annat anges. De bilder som finns på denna webbplats får inte kopieras, nyttjas, användas eller säljas vidare utan skriftligt tillstånd från oss. Vi äger upphovsrätten för alla våra verk som vi säljer om inget annat är avtalat. Det är därför olagligt att kopiera och sälja vidare våra motiv utan vårt tillstånd. 

Force Majeure
AartWolf reserverar sig för eventuella prisfel, prisjusteringar, lagerförändringar och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i tryckt material.

Vid oförutsedda händelser såsom naturkatastrofer, krig, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser, etc som ligger utanför vår kontroll skall hänföras till force majeure. Detta innebär att AartWolf vid en sådan händelse befrias från sina förpliktelser att fullfölja redan ingångna avtal.

 

Köpvillkoren uppdaterades senast den:29 Juni 2021