Det hela började egentligen med två människor på jakt efter självförverkligande. En soldat som vandrat allt för många mil i samma slitna kängor och en rastlös elektrikerstudent som helt enkelt saknade spänning i vardagen.

Det var en solig höstdag då dessa två människor för första gången korsade varandras vägar. En dag som skulle visa sig förändra deras liv för alltid. De diskuterade drömmar, visioner och erfarenheter. Ett samtal blev till två och det stod klart att de båda hade vandrat på helt fel väg allt för länge. Det var nu dags att följa sina drömmar, förverkliga sina visioner och tillsammans vandra mot nya mål. Ett år senare grundade de företaget AartWolf. Företaget som skulle ge dem möjligheten att arbeta med deras riktiga passioner i livet –  nämligen konst och illustration. Att få uttrycka sin kreativitet dagligen och tillsammans få möjligheten att vandra på en väg fylld av fantastiska färger och former.

Alla människor föds med en inre längtan, visioner, mål och drömmar. Vi har alla någonting vi vill åstadkomma med våra liv. Kanske är just DIN dröm att skriva en barnbok men behöver hjälp att måla upp dina karaktären och den värld du skapat? Har du möjligen en vision om en tavelvägg, fylld med porträtt av dina älskade husdjur? Sitter du just nu, med en inre längtan om att starta upp ett eget företag men saknar en logotyp? Allt detta och mycket mer kan vi på AartWolf hjälpa dig med.

Vi på AartWolf arbetar med personlig försäljning där våra kunder alltid har vårt största fokus. För oss är det lika viktigt med en hög personlig service som ett förstklassigt resultat. Vår dröm är att förverkliga de drömmar och visioner som tillhör våra kunder, därav vår slogan: Din Vision – vår illustration.

Min kreativitet ger mig möjligheten att utveckla idéer, koncept och motiv. Mina tekniska kunskaper ger mig sedan de rätta verktygen att förverkliga dem. Jag som illustratör lägger stor vikt på detaljer och lägger därmed ned mycket tid på anatomi, perspektiv, djup och komposition. Oavsett om jag skapar ett realistiskt porträtt eller en fantasikaraktär så är det viktigt att bilden är målad med största möjliga omsorg.

Jag målar främst med digitala medier men använder mig även av blyerts, akvarell, kol och bläck. Jag tycker om att lära mig nya tekniker och provar väldigt ofta nya medier eller stilar. Att utvecklas personligt i mitt skapande är någonting som jag värderar högt.

Min passion för djur och min kärlek till det kreativa är min drivkraft när jag skapar mina porträtt. För mig är mina tekniska kunskaper lika viktiga som mina sociala, då jag ofta avmålar nära och kära som inte längre finns vid liv. Jag tar varje uppdrag på största allvar och gör alltid mitt yttersta för att göra varje djur, människa och familjemedlem rättvisa.

Designer, Kundsupport

Stephanie Asplund

Ålder: 28 år
Bor: Norsholm, Norrköping
Skapar helst: Djurporträtt, realism.
Favoritillustratör: Aaron Blaise

Illustratör

Markus Lindholm

Ålder: 30 år
Bor: Norsholm, Norrköping
Skapar helst: Karaktärsdesign & berättande illustrationer.
Favoritillustratör: Marco Bucci